Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer
Konudaki Cevap Sayısı
0
Sonraki
Sonraki Konu
Konuyu Açan Kişi
Mavilim
Görüntülenme Sayısı
57
Önceki
Önceki Konu
Cevapla  Gönder 

Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazar Mesaj
Mavilim Çevrimdışı
(Yönetici)

Üye No : 10255

Mesajları : 2,146

Ruh Hali:Geveze

Takım:AnadoluTakimi

Rep Puanı: 41

Rep Gücü:41

Diğer Eklentiler
Digg this Post! Add Post to del.icio.us Bookmark Post in Technorati Furl this Post! Add blinklist
Add Mongolia Add Netscape Reddit! Stumble
Metin boyutu: 10 20 30 40 50
Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer ?

Cevap: Anonim şirketlerde imza yetkisinin olup olmadığına bakılmaksızın Yönetim Kurulu üyelerinin, üyelik süresince sorumlulukları bulunmakta olup, bu sorumluluk yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmaları durumunda sona ermektedir.

Kişinin sadece yönetim kurulundan ayrılıp, şirket ortaklığından ayrılmamış olması durumunda sermaye payı ile sınırlı olmak üzere sorumluluğu devam eder.

Mavilim'in imzası Muhasebecilik işi kılıfına uydurmak değil;

İşin gereğini yapmaktır.
07-21-2010 12:14 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Cevapla  Gönder 

[-]
Anahtar Kelimeler
Anahtar Kelimeler:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu Ismi: Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer - Yazar: Mavilim
Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Full Indir Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Full Dinle Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Full Izle Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Download Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Yükle Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Free Download Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer ne demek Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer nasil oluyor Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer ücretsiz indir Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer fragmani Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Film Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Müzik Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer mp3 Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Videolari Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Resimleri Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Dizileri Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Sorun Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer hatasi Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Cözüm nedir Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer ne demek Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer nasil Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Programm Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Kurulum Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Yardim
Anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğu ne zaman sona erer Kim
| © Mod Yazari: ParaderevoLt | Anahtar Kelimeler: 3.0.0 |

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  ŞİRKET MÜDÜRÜ KARAR ÖRNEĞİ ugur_tasar 5 77 09-06-2010 05:20 PM
Son Mesaj: karakocerdal
  YABANCI SERMAYELİ ŞİRKET ? çirkin kız 5 131 09-04-2010 01:48 AM
Son Mesaj: aysehumeyra
  ŞİRKET YEMEĞİ BUSEFER 1 51 09-02-2010 03:35 PM
Son Mesaj: LiFe is LiFe
  limited şirketlerde %49 pay a sahip ortaklar kurulu kararı alınabılırmı? paraderevolt 0 86 08-11-2010 02:53 AM
Son Mesaj: paraderevolt
  YABANCI UYRUKLU ŞİRKETLERİ TÜRKİYEDE ŞİRKET KURULUŞUNDA YAPMASI GEREKENLER NELERDİR? haksoy 1 66 08-10-2010 11:12 AM
Son Mesaj: hust59®
  LTD.ŞTİ. HİSSESİNİ DEVREDEN ORTAĞIN AMME ALACAKLARINDAN SORUMLULUĞU LiFe is LiFe 0 67 08-09-2010 12:20 PM
Son Mesaj: LiFe is LiFe
  ŞİRKET YAKIT FİŞLERİ unhur 3 80 08-04-2010 11:15 AM
Son Mesaj: SUAT KOÇAK
  şirket motor.taş.vergileri unhur 0 57 08-02-2010 12:26 PM
Son Mesaj: unhur
  Tasfiyesi memurunun sorumluluğu nereye kadar devam eder ? Mavilim 0 30 07-21-2010 12:13 PM
Son Mesaj: Mavilim
  Gayrimenkul ne zaman satılırsa vergisi çıkmaz aycan 0 68 07-12-2010 11:08 AM
Son Mesaj: aycan

• Paylaş
  • Yazdırılabilir Sürüm
  • Bu Konuyu Arkadaşına Gönder
  • Konuya Abone Ol
Forum Atla:

İletişim | Muhasebe,SMMM,Vergi,YMM ve SMMM Staj Rehberi,Maliye,SGK(Sosyal Güvenlik Rehberi),ithalat ihracat,Kambiyo,Emekli,Ekonomi,Finans,Güncel Bilgi Kaynağı | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS
Kaliteli Hosting kurye | aöf | web tasarım