2009 Yılına Ait Kurumlar vergisi Beyannamesinde Kar Dağıtım tablosuna ilişkin düzenleme haddi yeniden belirlenmiştir.
Buna Göre;
*2009 Yılı Aktif toplamı 9.098.000 TL'yi veya Net Satışları Toplamı 20.221.000 TL'yi geçen mükellefler 2010 yılı nisan ayı içerisinde verecekleri 2009 yılına ait Kurumlar vergisi beyannamesinde ek mali tablo olarak kar dağıtım tablosunu eklemek zorundadır.
*Bu limitlerin ikisininde altında kalan mükellefler verecekleri beyannamelerde hiçbir ek tablo düzenlemek zorunda degillerdir.
bu sene zarar cıkıpda bu haddı gecen fırmam var ve ayrıyeten bu hadlerı gecmeyıpde kar eden bır sırketım daha var sımdı zarar cıkan ıcın kar dagıtım tablosu duzenlemıcez pekı bu hadlerı gecmeyen fırma ıcın ben kar dagıtım tablosu duzenlemek ıstıyorum hadlerı gecmesekde bu tabloyu duzenleyıp kurumlar beyannamesınde bıldırebılırmıyormuyuz yoksa ılla bu hadlerı gecmemız mı gerekmekte
Limit üstündekilerde zorunlu limiti geçmeyen firmalarda ihtiyaridir ek mali tabloların doldurulması dolduruldugundada beyanname yine kabul edecektir...