Konu Başlığı ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ
Konudaki Cevap Sayısı 0
Sonraki
Sonraki Konu
Konuyu Açan Kişi
Mavilim
Görüntülenme Sayısı
609
Önceki
Önceki Konu
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ
Yazar
(Yönetici)
Üye No : 10255
Mesajları : 2,146
Ruh Hali:
Takım:
Rep Puanı: 41
Rep Gücü:41
Diğer Eklentiler
Metin boyutu:
10 20 30 40 50
Karar Tarihi: ………………………..
Karar No:……………………………
Karar Konusu:………………………
Toplantıya Katılanlar :………………
KARARIN METNİ
Şirket ortakları / yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.
1) Şirketimizin……………………………..adresinde bulunan şubesinin kapatılmasına,
2) Şirket merkezinin halen bulunduğu……………………………..adresinden, kapatılan şubemizin adresi olan ……………………………..’ya taşınmasına, alınan bu kararın tescil ve ilan edilmesine karar verildi.
Ortak / Yönetim kurulu üyesi Ortak / Yönetim kurulu üyesi Ortak / Yönetim kurulu üyesi
İsim Soyad İsim Soyad İsim Soyad
İmza İmza İmza
Mavilim'in imzası
Muhasebecilik işi kılıfına uydurmak değil;
İşin gereğini yapmaktır.
11-26-2008 12:06 PM
Anahtar Kelimeler: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu Ismi:
- Yazar:
Mavilim
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Full Indir ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Full Dinle ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Full Izle ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Download ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Yükle
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Free Download ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ ne demek ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ nasil oluyor
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ ücretsiz indir
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ fragmani
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Film ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Müzik
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ mp3 ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Videolari
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Resimleri ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Dizileri
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Sorun ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ hatasi ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Cözüm nedir
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ ne demek
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ nasil ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Programm ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Kurulum ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Yardim
ŞİRKET MERKEZİNİN ŞUBE ADRESİNE NAKLİNE AİT KARAR ÖRNEĞİ Kim
İletişim | Muhasebe,SMMM,Vergi,YMM ve SMMM Staj Rehberi,Maliye,SGK(Sosyal Güvenlik Rehberi),ithalat ihracat,Kambiyo,Emekli,Ekonomi,Finans,Güncel Bilgi Kaynağı | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS
Kaliteli Hosting kurye | aöf | web tasarım